Ще се търси споразумение. Гледайки внимателно Тръмп, допуснах, че много

...
 Ще се търси споразумение. Гледайки внимателно Тръмп, допуснах, че много
Коментари Харесай

Бивш министър алармира: Огромна бежанска вълна може да залее България

  Ще се търси съглашение. Гледайки деликатно Тръмп, позволих, че доста тежко е взето това решение. Той не разгласи нови удари към ирански бази. 

По този метод някогашният министър на защитата Николай Ненчев разяснява рецесията в Близкия изток и опасността от война сред Съединени американски щати и Иран след убийството на военачалник Касем Солеймани.

" Моето надълбоко ужеднение е, че Иран няма да тръгне в пряк спор със Съединени американски щати. Иран няма да признае, само че ще се опита да насърчи по друг метод разнообразни групировки, които правят терористични актове ", посочи Ненчев в студиото на " България заран ", представен от Блиц.

Според него при разгръщане на конфликта Тръмп ще изиска необятна коалиция от съдружници и покана ще бъде отправена и към България. 

" Ние би трябвало да желаяме бързи, незабавни и съответни ограничения от страна на Европейски Съюз, с оглед на това, че сме външна граница ", сподели някогашният министър.

Ненчев не чака чудеса от КСНС при президента Румен Радев. Според него Консултативният съвет по-скоро би могъл да попречи. 

" Неговата цел е да се стигне до едно общо национално решение, което в множеството случаи обаче не се случва. Работа на болшинството е да изготви ясна, съответна позиция.

Борисов незабавно би трябвало да стартира съществени договаряния с водачите на Европейски Съюз и НАТО. Да желаяме по-осезаемо наличие на съюзнически елементи към границата на България ", съобщи Ненчев.

Той счита, че възможната заплаха за България е обвързвана с разгръщане на спора и голяма бежанска вълна, която би могла да ни залее за няколко месеца. Много постоянно измежду бежанците се внедряват и терористи.

" Можем да кажем и реализираме всичко. Трябва да бъдем водещи в решенията на Европейски Съюз и НАТО, тъй като сме външна граница. Надявам се Европейски Съюз да прояви една изключителна взаимност, да вземе ограничения и да окаже незабавна помощ на страните, които биха могли да бъдат под опасност ", безапелационен бе Ненчев.

" В Народно събрание няма ясно изразено евроатлантическо болшинство, което доста ме тормози ", означи той.

Ненчев акцентира върху това какъв брой е значимо да се вземат превантивни ограничения. 

" Твърде евентуално е България да бъде наранена. Казвам го с цялата си съвестност. Категорично съм за бързи превантивни ограничения, свързани с тази рецесия ", съобщи някогашният боен министър.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Конт
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР